Начало блог

Руски песни с Белканто

 

Квартет Белканто предлага на Вашето внимание палитра от известни руски песни, част от които са:

Позови меня, Конь, Песня Мушкетеров, Смуглянка, Ваше благородие, Как молоды мы были и др.

Вижте как изпълняваме песента Конь

За участия заповядайте в рубрика: Контакт или вижте рубрика: Препоръки

demota

Sorry you have no rights to view this entry!

Календар

Sorry you have no rights to view this entry!

Сватба с Белканто

Група, която превръща всеки сватбен ден в магично събитие!

 

„Тъй като сме били зрители на техни мини концерти и участия по други събития, бяхме сигурни, че ще превърнат празника ни в нещо незабравимо. Сбъркахме, Теодор, Светозар, Тончо и Валентин направиха сватбата ни уникална не само с изключителните си и добре подбрани изпълнения, не само с огромния си талант, но и с невероятното си поведение и контакт с публиката(гостите ни)…“ из препоръка от сватбата на Радослав Марков, Стефана Грудева-Маркова. 

С какво може да участва квартетът във Вашата сватба?

Квартетът може да изпълни сватбен мини-концерт, да изпее на живо песента за Вашия първи сватбен танц или да направи музикална изненада за бащата на булката.

Песни за Първи сватбен танц от ранга на You Rase Me Up

Или отнасящата ни в друг свят Halleluyah

Примерна песен за танц на шаферките

Възможно е да бъде изпълнена и песен по Ваш избор, дори да липсва в репертоара, който ще Ви бъде предоставен.

„Ако все още се колебаете на кой изпълнител или група да се спрете за своята сватба или друг специален повод, можем без колебание да ви кажем: намерихте своите хора…

Изберете Белканто и получавате гарантиран резултат: вълшебна обстановка, страхотно настроение, пълен дансинг, и най-вече: емоция, която Вие и Вашите гости ще запомните.“ из препоръка от сватбата на адв. Петя Димитрова

За запитвания заповядайте в рубрика контакт или вижте още препоръки 

група за сватба

Фирмено или частно парти с група Белканто

Церемония награждаване на сп. Бизнес Лейди с Белканто в Шератон
Церемония награждаване на сп. Бизнес Лейди с Белканто в Шератон

Фирмени партита, корпоративни събития – група Белканто – Звук отвъд реалността! 

Само за три години от своето създаване, Квартет Белканто има осъществени стотици фирмени мероприятия.

„В тяхно лице видяхме изключителни професионалисти, както по отношение на предварително водената между нас комуникация, така и по отношение на самото изпълнение на поетите към нас ангажименти.

Силно препоръчваме Групата на всички фирми и корпорации, които търсят едно уникално и неповторимо парти, каквото се получи нашето. Още с появата си на сцената Белканто заявиха уникалното си присъствие, внесоха изключителен стил и изисканост на мероприятието , които запазиха до самия край. Допълнителна красота и изящество придаде и балетът, с който групата работи екипно, предлагайки един незабравим унисон от танц и песен.

Ако търсите забавление в комбинация със стил и професионализъм, то група Белканто е правилният избор, зад който заставаме и ние от компания V-TAC.“ Из референция на фирма V-TAC


 

В представянето на Квартет Белканто очаквайте – канцонети и евъргрийни допринасящи за по-високото ниво на събитието, като в напредването на програмата са включени и известни бързи песни, които вдъхновят за танцуване.

Примерни видео клипове – база програма:

Начало с канцонети – визитната картичка на Белканто: Caruso, La Donna e Mobile, O Sole Mio…

Идва ред и на световни хитове като: Hallelujah, Parla Piu Piano, You rase me up, следвани от по-бърза евъргрийн част

Финал с бързи танци! 

С квартет Белканто всички Ваши гости ще почувстват, че събитието е специално. Като е сигурно – безразлични няма да има! Някои ще гледат, други ще танцуват, а трети може да открият и… нова любов.

„Още от първия разговор разбрахме, че изборът е правилен…

Kaто голямо предимство на формацията можем да подчертаем, че тя разполага със собствена съвременна техника – мишпулт и микрофони. Това облекчава организаторите и е предпоставка за осигуряване на отличен звук по време на изпълненията…

По време на събитието се убедихме, че изпълнението на квартет Белканто е истински празник и чудесна награда за присъстващите служители. Още първата песен взриви залата. Репертоарът беше старателно подбран като всяко следващо изпълнение предизвикваше все по бурни аплодисменти…“ из референция на  „ДСК Турс“ 


 

За заявки и запитвания, заповядайте в рубрика: контакт или вижте още препоръки

С препоръки от: Гедеон Рихтер, Банка ДСК, V-TAC, Община Хасково, Община Карлово, БКИ – Братислава и много други. За повече заповядайте в рубрика:

ПРЕПОРЪКИ

Концерт с Kвартет Белканто

Belcanto - Halleluyah - X-Factor финали

Квартет Белканто разполага с над два часа и половина, разнообразен репертоар. Можете да се доверите на нас, ако организирате официално събитие като общински концерт, церемония или посрещате делегация. В този случай разполагаме с идеалното музикално решение – известни канцонети и арии, които подхождат в най-голяма степен.

По-долу поместваме част от наше изпълнение в град Елхово по повод празника на града.

Ако обаче организирате, частно или фирмено парти, юбилей, сватба или друго събитие – вече имаме подходящ репертоар и за Вас. Подготвили сме български незабравими балади, които ще Ви разтанцуват, ще минем и през горещи танци с някои световноизвестни песни, а финалът може спокойно да бъде от… танцувален рок!

Очаквайте минути изпълнени с радостни мигове заобиколени от усмихнати хора щом квартет Белканто пее за Вас и Вашите гости.

Дали имате нужда от песен изненада или искате тържеството Ви  да се превърне в бижу, с което да се гордеете – ние сме насреща.

Изпълнявали сме различни програми, за разнообразни по-вид събития като:  официални общински концерти, церемонии – Хасково, Русе, Елхово, Кюстендил… Концерти в Братислава, Будапеща, АЕЦ Козлодуй, Фирмени партита и събития за компании от ранга на Биовет – Пещера, Боарон, ДСК, Гедеон Рихтер… Множество сватби, рождени дни и други поводи в страната и чужбина…

Имате нужда от информация или съвет – не се колебайте да се свържете с нас.


Rankie WordPress Plugin