Уникален музикален спектакъл в Прага: Квартет Белканто представя “We are the world”

В сърцето на прекрасния град Прага, мелодиите на Квартет Белканто ще се леят, оставяйки слушателите пленени от виртуозното изпълнение и емоционалния заряд на музиката.

Този април, Квартет Белканто ще събере на едно място музикални таланти от различни страни за един мултинационален концерт, озаглавен “We are the world”. Събитието, което ще се проведе на 27-ти април в зала Kulturní zařízení Domovina, е посветено на идеята за мир и единство, която музиката носи в себе си.

Присъстващите на концерта ще бъдат отнесени във вълшебството на музиката, представяна от изпълнители от България, Украйна и Чехия. Различните стилове и изпълнения ще създадат неповторимо преживяване за всички присъстващи.

“We are the world” не е просто концерт, а истинско пътуване из света на музиката и културното разнообразие. Той е призив за единство и мир, което се изразява чрез звуците и хармонията на музиката.

Организатор на концерта в Чехия е импресариото Юлиан Иванов, който вече дълги години подкрепя Български изпълнители и сдружения в страната.

Квартет Белканто и техните гости ще ви отведат на музикално приключение, което ще остави незабравими следи в сърцата на всички присъстващи. Не пропускайте тази уникална възможност да бъдете част от този музикален спектакъл и да споделите посланието за мир и солидарност с нас.

 

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени от тук https://www.smsticket.cz/vstupenky/43269-we-are-the-world-kz-domovina-praha?utm_medium=anchor&fbclid=IwAR1fFL2E40C3IPdQazyLF7bbIoVymtwS9k2UOK1Pj4A_TG7RKLlw86xbrew&mibextid=xfxF2i. Не забравяйте да запазите своето място за това незабравимо изживяване!

Споделете радостта от музиката, споделете посланието за мир.

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *