Момчетата от Квартет “Белканто”, с изключителната си отдаденост, музикалност и професионализъм, успяха да докоснат всички ни. Пренесоха ни в един свят на вълшебства. Децата ни бяха с усмихнати личица, танцуваха и пееха заедно с батковците от “Белканто”. сътвориха истински коледен шедьовър със своя концерт, за който все още говорим.

Христина Владимирова ЦСОП "Лозенец"

Ръководството на Глобал Фрейм ООД изказва своята голяма благодарност на Квартет “Белканто”, които бяха част от събитието по повод 20-годишния юбилей на “Господари на Ефира”. Техният неоспорим талант и професионализъм несъмнено са качествата, които всеки артист трябва да притежава, както и умението им да провокират и улавят емоцията на всяка една публика.

Светлана Василева Господари на Ефира

От името на Кмета на Община Карлово, от гостите и жителите на града Ви благодарим за невероятното присъствие, за атмосферата, която създадохте на Празника на лавандулата в Карлово. Уникалните ви гласове изпълниха душите ни с красота и възторг. Благодарим за невероятното изживяване и ви очакваме отново.

Петя Найденова Община Карлово

Квартетът е бил гост на редица прояви на Община Хасково. Отличават се с изключителна прецизност на изпълнението на договорените условия. Освен това, публиката винаги изпраща с бурни аплодисменти на крака “Белканто”, защото това са певци, умеещи да докоснат душевността на широк диапазон от хора. Богатият им репертоар е подходяш за покриване на много различни събития.

Добри Беливанов Община Хасково

Още с появата си на сцената, “Белканто” заявиха уникалното си присъствие, внесоха изключителен стил и изисканост на мероприятието, които запазиха до самия край. Допълнителна красота и изящество придаде балетът, с който групата работи екипно, предлагайки незабравим унисон от танц и песен. Така, възлагайки коледното си парти на “Белканто”, ние получихме квартет, балет и индивидуални изпълнители,…

V-TAC ВИ-ТЕХ ЕВРОПА ООД

Изпълнителите от Квартет “Белканто” бяха радушно посрещнати от публиката. Искреността на певците, удоволствието, с което изпълняваха песните, чувствата, които влагаха предизвикаха много положителни емоции и аплодисменти, с които публиката заслужено ги извика на бис.

Инж. Иван Андреев АЕЦ-Козлодуй