Начало За нас

За нас

За квартет Белканто

Няколко думи за Квартет Белканто

Квартет Белканто бе създаден като група в Х-Фактор – България през 2015г.
В проекта участват: Тончо Тончев , Теодор Батуров , Светозар Христов и Валентин Гальов.

Формацията пее активно и до днес!
Репертоарът е подходящ както за официални събития, като общински и национални празници, така и за по-малки – фирмени партита, сватбени тържества, рождени дни и др.
За възможностите на групата говорят и самите участия – Концерти в Будапеща, Братислава, Банска Бистрица. В България откриване на празници и церемонии за община Елхово, Хасково, Русе. Концерти и фирмени празници за АЕЦ – Козлодуй, Биовет – Пещера, Боарон – България, множество сватби и рождени дни. Може да видите техни отзиви – тук
В музикалните среди квартет Belcanto се счита за феноменален, тъй като, на първо място, съчетава в себе си четири съвсем различни гласови тембъра, като четирите сезона на годината в един удивителен унисон.Освен това квартетът е уникален по родa си, тъй като съчетава 5 в 1 – от една страна това са четирима прекрасни изпълнители, всеки един със самостоятелен репертоар, но едновременно с това те съграждат квартет с разнообразно звучене – от класика до джаз, поп, рок. Това ги прави една от най-предпочитаните групи за общински събития, елитни частни партита, сватби, рождени дни и други специални мероприятия!

С какво квартет Белканто е по-различен от всички останали?

Oсвен с всичко изброено до тук, с безупречният си професионализъм, с чистотата на вокалите и прекрасни тембри, както и с разкошно-подбран репертоар, специално за Вас и вашето празнично събитие.
И накрая, но не на последно място по значимост е това, че квартет Белканто би могъл да подготви репертоар по желание на клиента, което прави групата – Квартет без граници.
Може да получите повече информация за Квартет Белканто в раздели: Препоръки от клиенти, Услуги и Видео
 

Първи концерт в X-Factor

Споделяме с Вас емоцията, която изпитахме от първия ни общ концерт пред публика като група Белканто. Като всяко първо нещо, ние се притеснявахме и стараехме да прецизираме всеки дребен детайл, всяка малка подробност. Вижте сами какво се получи като резултат.

Валентин Гальов

Тенор

„Винаги е фатално музика и поезия да бъдат прекъсвани.“ Джордж Елиът

Светозар Христов

Тенор

„Певецът трябва да има следните три качества: глас, глас и глас.“ Дж. Росини

Теодор Батуров

Баритон

„Където думите се провалят, говори музиката.“ Ханс Кристиан Андерсен

Тончо Тончев

Бас-баритон

„Без музика животът щеше да е една грешка.“ Фридрих Ницше

СПЕЦИАЛНИ БЛАГОДАРНОСТИ

Група Белканто благодари на Дони Векилов, Люси Дяковска, Влади Априлов, Саня Армутлиева, Кристиан Талев(Криско) и не на поледно място Магърдич Халваджиян, за изключителния шанс, който ни бе даден от Вашето фантастично предаване. Атмосферата във  Вашия екип бе уникална – истинска симбиоза между професинализъм и талант. Опитът, който добихме ползваме и до днес. Белканто бе зрънце, което засадихте – то вече цъфти и дава плодове. Пожелаваме Ви още много успешни проекти!

С уважение: Теодор Батуров, Тончо Тончев, Валентин Гальов, Светозар Христов

или

„Квартет Белканто“

Rankie WordPress Plugin