Сватба с Белканто Квартет

Фирмено парти

Магични ноти, изпълнени с емоция и стил ще звучат в невероятна хармония, когато “Квартет Белканто” завладее сцената на Вашето Фирмено Парти. На преден план в този музикален спектакъл ще стоят Тончо, Теодор, Вальо и Светльо, които с феноменалната си вокална интерпретация ще направят вечерта неповторима.

Съставен от изключителни музиканти, Квартет “Белканто” съчетава класическа елегантност с модерен шик. В първата част от програмата, създавайки атмосфера на вълнение и романтика, Квартетът ще пренесе всички присъстващи в свят на благородство и изтънченост. Вижте Caruso:

Във втората част Белканто ще очарова Вашите гости с незабравими изпълнения на вечни български и световни евъргрийни. Те ще бъдат интерпретирани по нов, недостижим за множество изпълнители начин.

Вашето фирмено парти ще бъде не само събитие, но и пътешествие в света на изкуството. Квартет “Белканто” ще създадат обстановка, в която емоциите ще се преливат като вълни, оставяйки незабравими спомени в сърцата на всички присъстващи.

Не пропускайте това уникално изживяване, в което изкуството на музиката се преплита с емоциите на момента. Подарете си едно уникално фирмено парти и се потопете в магията на звука и изтънчеността на вокалната изява на Teo, Вальо, Тончо и Светльо или Квартет Белканто.

Осигурете незабравима атмосфера за Вашето фирмено парти с изключителния квартет “Белканто”! Нека талантливите им изпълнения на класическа и съвременна музика направят вашия ивент незабравим. Разнообразие от жанрове и професионализъм гарантират най-високо качество на музикалното изживяване. Заложете на елегантността и изтънчения стил на квартета “Белканто” за вашето следващо събитие. За запитвания и резервации, свържете се с нас днес!

Не се колебайте да поканите състава и ако Вашето тържество е Сватба, Концерт, Рожден ден или Частно парти. Всяко едно от тях групата ще превърне в една феерия от прекрасни усещания.

 Белканто може да бъде поканен за Вашето тържество и ако използвате услугите на парти агенция или хотел, например: eventis.bg, partymanagement.bg,  philipoff.com, avrora-agency.com, sphotel.net, vila.bg
 
Фирмено Парти

Препоръки

Ръководството на Глобал Фрейм ООД изказва своята голяма благодарност на Квартет “Белканто”, които бяха част от събитието по повод 20-годишния юбилей на “Господари на Ефира”. Техният неоспорим талант и професионализъм несъмнено са качествата, които всеки артист трябва да притежава, както и умението им да провокират и улавят емоцията на всяка една публика.

Светлана Василева Господари на Ефира

Още с появата си на сцената, “Белканто” заявиха уникалното си присъствие, внесоха изключителен стил и изисканост на мероприятието, които запазиха до самия край. Допълнителна красота и изящество придаде балетът, с който групата работи екипно, предлагайки незабравим унисон от танц и песен. Така, възлагайки коледното си парти на “Белканто”, ние получихме квартет, балет и индивидуални изпълнители,…

V-TAC ВИ-ТЕХ ЕВРОПА ООД

Изпълнителите от Квартет “Белканто” бяха радушно посрещнати от публиката. Искреността на певците, удоволствието, с което изпълняваха песните, чувствата, които влагаха предизвикаха много положителни емоции и аплодисменти, с които публиката заслужено ги извика на бис.

Инж. Иван Андреев АЕЦ-Козлодуй

3 Comments

Leave a comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *