Фирмено парти

0
337

Организираното от Вас фирмено парти ще придобие съвсем друг облик с X-Factor финалистите – група „Белканто“. Те предлагат концепция за празненства на световно ниво… Програма със стойност и съдържание, от която ще бъдат впечатлени и най-големите ценители. В нея очаквайте – канцонети и евъргрийни допринасящи за по-високия статус на събитието. Не на последно място в програмата са заложени и известни бързи песни, които ще вдъхновят Вас и Вашите гости да танцувате безспир.

Корпоративно събитие с Квартет Белканто – Забравете за фоновата музика!

Начало с канцонетна визитна картична, Caruso, La Donna e Mobile, O Sole Mio…

Развиващо се в световни хитове: Hallelujah, Parla Piu Piano, You rase me up…

 

В тази иновативна концепция за провеждане на фирмени мероприятия всички Ваши гости ще почувстват, че събитието е специално. В нея се залага на активността на публиката, някои ще гледат, други ще танцуват, а трети може да открият и… нова любов.

Финал С ЛуДи Танци

резюме

В началото Белканто ще настроят чувствителността на сетивата със своята „визитна картичка“ – кратко включване от канцонети и арии. Втората част ще събуди носталгични емоции с български и световни евъргрийни, на които всеки може да запее или… заплаче от емоция. А финалът би възбудил желание за танц и в “най-добрите” танцьори. Купонът е сигурен с изключителни латино, денс и рок парчета изпълнени специално за Вас от Квартет Белканто.

КВАРТЕТ БЕЛКАНТО – ИЗБОР БЕЗ КОМПРОМИСИ!

За заявки и запитвания, заповядайте в рубрика: контакт

С препоръки от: Гедеон Рихтер, Банка ДСК, V-TAC, Община Хасково, Община Карлово, БКИ – Братислава и много други. За повече заповядайте в рубрика:

ПРЕПОРЪКИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here