Фирмено или частно парти с група Белканто – купон без аналог

Само за три години от своето създаване в Х-Фактор България, любимата група на хиляди българи – Квартет Белканто, вече има зад гърба си стотици фирмени мероприятия. Ето отзив от ДСК Турс :

„Още от първия разговор разбрахме, че изборът е правилен…

По време на събитието се убедихме, че изпълнението на квартет Белканто е истински празник и чудесна награда за присъстващите служители. Още първата песен взриви залата. Репертоарът беше старателно подбран като всяко следващо изпълнение предизвикваше все по бурни аплодисменти…“ из референция на  „ДСК Турс“ 


 

В представянето на Квартет Белканто очаквайте – канцонети и евъргрийни допринасящи за по-високото ниво на събитието, като в напредването на програмата са включени и известни бързи песни, които вдъхновят за танцуване.

Примерна шоу програма с видео клипове:

Начало с канцонети – визитната картичка на Белканто: Caruso, La Donna e Mobile, O Sole Mio…

Идва ред и на световни хитове като: Hallelujah, Parla Piu Piano, You rase me up…

Следвани от по-бърза евъргрийн част с песни от репертоара на Елвис Пресли, Бийтълс, Куин както и много други, и най-вече финал с щури танци като този по-долу.

С квартет Белканто всички Ваши гости ще почувстват, че събитието е специално. Като едно е сигурно – безразлични няма да има! Някои ще гледат, други ще танцуват, а трети може да открият и… нова любов. Вижте още едно мнение от фирма V-TAC:

„В тяхно лице видяхме изключителни професионалисти, както по отношение на предварително водената между нас комуникация, така и по отношение на самото изпълнение на поетите към нас ангажименти.

Силно препоръчваме Групата на всички фирми и корпорации, които търсят едно уникално и неповторимо парти, каквото се получи нашето. Още с появата си на сцената Белканто заявиха уникалното си присъствие, внесоха изключителен стил и изисканост на мероприятието , които запазиха до самия край. Допълнителна красота и изящество придаде и балетът, с който групата работи екипно, предлагайки един незабравим унисон от танц и песен.

Ако търсите забавление в комбинация със стил и професионализъм, то група Белканто е правилният избор, зад който заставаме и ние от компания V-TAC.“ Из референция на фирма V-TAC


 

За заявки и запитвания, заповядайте в рубрика: контакт 

С препоръки от: Гедеон Рихтер, Банка ДСК, V-TAC, Община Хасково, Община Карлово, БКИ – Братислава и много други. За повече инфо заповядайте в рубрика: препоръки