Фирмено или частно парти с група Белканто

Фирмени партита, корпоративни събития – група Белканто – Звук отвъд реалността! 

Само за три години от своето създаване, Квартет Белканто има осъществени стотици фирмени мероприятия.

„В тяхно лице видяхме изключителни професионалисти, както по отношение на предварително водената между нас комуникация, така и по отношение на самото изпълнение на поетите към нас ангажименти.

Силно препоръчваме Групата на всички фирми и корпорации, които търсят едно уникално и неповторимо парти, каквото се получи нашето. Още с появата си на сцената Белканто заявиха уникалното си присъствие, внесоха изключителен стил и изисканост на мероприятието , които запазиха до самия край. Допълнителна красота и изящество придаде и балетът, с който групата работи екипно, предлагайки един незабравим унисон от танц и песен.

Ако търсите забавление в комбинация със стил и професионализъм, то група Белканто е правилният избор, зад който заставаме и ние от компания V-TAC.“ Из референция на фирма V-TAC


 

В представянето на Квартет Белканто очаквайте – канцонети и евъргрийни допринасящи за по-високото ниво на събитието, като в напредването на програмата са включени и известни бързи песни, които вдъхновят за танцуване.

Примерни видео клипове – база програма:

Начало с канцонети – визитната картичка на Белканто: Caruso, La Donna e Mobile, O Sole Mio…

Идва ред и на световни хитове като: Hallelujah, Parla Piu Piano, You rase me up, следвани от по-бърза евъргрийн част

Финал с бързи танци! 

С квартет Белканто всички Ваши гости ще почувстват, че събитието е специално. Като е сигурно – безразлични няма да има! Някои ще гледат, други ще танцуват, а трети може да открият и… нова любов.

„Още от първия разговор разбрахме, че изборът е правилен…

Kaто голямо предимство на формацията можем да подчертаем, че тя разполага със собствена съвременна техника – мишпулт и микрофони. Това облекчава организаторите и е предпоставка за осигуряване на отличен звук по време на изпълненията…

По време на събитието се убедихме, че изпълнението на квартет Белканто е истински празник и чудесна награда за присъстващите служители. Още първата песен взриви залата. Репертоарът беше старателно подбран като всяко следващо изпълнение предизвикваше все по бурни аплодисменти…“ из референция на  „ДСК Турс“ 


 

За заявки и запитвания, заповядайте в рубрика: контакт или вижте още препоръки

С препоръки от: Гедеон Рихтер, Банка ДСК, V-TAC, Община Хасково, Община Карлово, БКИ – Братислава и много други. За повече заповядайте в рубрика:

ПРЕПОРЪКИ