квартет белканто - Препоръки

Множество клиенти на Квартет Белканто, изразиха своето мнение относно представянето на състава. Приятно четене!

Референция от "Глобал Фрейм"

Ръководството на “Глобал Фрейм” ООД изказва своята голяма благодарност на Квартет “Белканто”, които бяха част от събитието по повод 20-годишния юбилей на “Господари на Ефира”.

Техният неоспорим талант и професионализъм несъмнено са качествата, които всеки артист трябва да притежава, както и умението им да провокират и улавят емоцията на всяка една публика.

От “Глобал Фрейм” ООД горещо препоръчваме квартет “BELCANTO”, за едно стилно, изискано и неповторимо събитие.

Светлана Василева – Управител на “Глобал Фрейм” ООД 

оригинал

Препоръка Господари на Ефира
Препоръка от "Господари на ефира"
Референция от "ДСК-ТУРС"

По време на събитието се уверихме, че участието на квартет “Белканто” е истински празни и чудесна награда за  присъстващите служители. Още първата песен взриви залата. Репертоарът бе старателно избран, като всяко следващо изпълнение предизвикваше все по-бурни аплодисменти. Квартетът изпълни италиански канцонети, български и руски вечни хитове. Втората част беше посветена на танците – музиканти и публика бяха на сцената и се забавляваха искрено. Теодор, Валентин, Светозар и Тончо буквално се раздаваха. Те не само пеят прекрасно, но пеят от цялата си душа. Това не беше обикновено музикално изпълнение, а един невероятен спектакъл.

“Белканто” е уникална група с разнообразно звучене – от класика до джаз, с чистота на вокалните гласове, звучащи в невероятна хармония. Тези изключителни музиканти – талантливи и артистични са превърнали хобито си в професия. Работят с любов, настроение и всеотдайност, печелейки сърцата на зрителите.

С удоволствие препоръчваме квартет “Белканто” на всички, които очакват едно гарантирано забавление и отлично партньорство при разумна цена.

С уважение,

Даниела Мерланова – Ръководител на Туристически офис на “ДСК-ТУРС”

оригинал

Референция от ДСК-ТУРС
Референция от "Gedeon-Richter"

С настоящата референция, фармацевтична компания “Гедеон Рихтер”  България би искала да искаже своята благодарност към квартет “Белканто” по повод участието им на вътрешно-фирмено мероприятие на компанията.

Членовете на музикалната формация показаха точност, професионализъм и всеотдайност по време на събитието. Създадоха невероятна атмосфера за екипа ни и направиха празника ни незабравим! Репертоарът им бе разнообразен и интересен и успя да впечатли членовете на екипа ни!

Благодарим за хубавото изживяване!

Д-р Сергей Носач – Търговски представител

ТП Гедеон Рихтер АД

оригинал

Референция от АЕЦ "Козлодуй"

от ИВАН АНДРЕЕВ – Изпълнителен директор на “АЕЦ Козлодуй“ ЕАД за концерт на квартет “Белканто“ в Дом на енергетика

Изпълнителите от квартет “Белканто“ бяха ангажирани за празничен концерт, посветен на Международния ден на жената. Добро впечатление направи коректността при изготвяне на предварителния договор, както и сериозното отношение на изпълнителите към предварителната подготовка на концерта.

Самият концерт, състоял се на 08.03.2017 г., предизвика много добри впечатления. Изпълненията на квартет “Бслканто бяха радушно посрещнати от публиката. Искреността на певците, удоволствието, с което изпълняваха песните, чувствата, които влагаха, предизвикаха много положителни емоции и аплодисменти, с които публиката заслужено ги извика на бис.

Изпълнителите от квартет “Бслканто’* показаха висок професионализъм в поднасянето на разнообразен репертоар и в същото време поднесоха букет от емоции в един запомнящ се концерт.

оригинал

Референция от БКИ - Будапеща

C настоящата референция Българският културен институт в град Будапеща би желал да изрази впечатленията си по отношение на концертното представяне на квартет „Белканто“, на 21 юни 2016г. в залата на Францисканския колеж в град Будапеща, по повод отбелязването на пролетното равноденствие, в изпълнение на културната ни програма.

Членовете на квартет „Белканто“ се отнесоха с точност, коректност, идейност и позитивизъм още при подготовката на концерта, което бе потвърдено и при пристиганет им на унгарска земя.

Те сътвориха истински шедьовър със своя концерт, за който сме сигурни, че ще се говори още дълго. С изключителната си отдаденост, музикалност и професионализъм успяха да докоснат и най-тънките струни в душите на публиката. Пренесоха ни в един свят на блаженство и съзидателност – светът на квартет „Белканто“.

Момчетата поздравиха българската аудитория и с песента „Моя страна, моя България“, която звучеше толкова красиво в тяхно изпълнение, че бе запята и от гостите на концерта. След края му получиха и много лични похвали от международните ни гости. Сигурни сме, че отново скоро ще бъдат поканени в Будапеща.

Призоваваме всички организатори на събития и благодетели на българската култура да подкрепят този млад, изключително талантлив състав. Подкрепете квартет „Белканто“ – подкрепете цветът на България!

Дата: 31.07.2016г.

Олга Попова – Директор

оригинал

Референция от ДЗУ - Стара Загора

Препоръчаха ни Квартет ,Белканто‘ за участие в тържествения концерт по повод 50 годишния юбилей на ДЗУ АД, гр. Стара Загора. Тези позитивни, лъчезарни момчета се оказаха невероятно добър избор – на сцената показаха стил, класа, професионализъм и ладяващо артистично присъствие.

При тяхното появяване публиката в залата се оживи и още с първите им изпълнения бе взривена от спонтанни емоции и бурни аплодисменти. Богатият репертоар бе пресечна точка за вкуса на различни поколения, обедини хората и запали празника в сърцата им. Колоритни гласове, хармонично изпълнение, уникално звучене ! Дълго след концерта служителите и гостите коментираха с възхищение това незабравимо изживяване.

Горещо препоръчваме Квартет .Белканто“ и ако не сте чували тези гласове, намерете начин да изпитате силата и магията на изкуството на тези млади хора.

Успех, Белканто!

Инж. С. Съйков – Изпълнителен директор

оригинал

Референция от сватба в Медово

Привет на всички, които четат това ревю,

Ако все още се колебаете на кой изпълнител или група да се спрете за своята сватба или друг специален повод, можем без колебание да ви кажем: намерихте своите хора. Момчетата от група Белканто са професионалисти, които изпълниха изцяло поетите към нас ангажименти. Изключително артистични, усмихнати и позитивни. Твориха истинско вълшебство с изпълнението на всяка от баладите в своя репертоар. Същевременно са големи купонджии и напълниха дансинга с песните на Queen, Elvis, Beatles. Поставиха началото на изнесения ритуал, като съпроводиха с вълшебното изпълнение на “Hallelujah” шаферките и булката към арката, под звуците на техните гласове се състоя магията на първия танц на младоженците, кумовете и родителите, поставиха начало на купона с танца на веселите шафери и шаферки, и създадоха такова страхотно настроение, че големият дансинг под звездите остана пълен цялата нощ. Ако искате да превърнете Вашата сватба в незабравимо събитие, като създадете още повече вълнуващи моменти за Вас и Вашите гости, вече сте намерили точните хора.

Изберете Белканто и получавате гарантиран резултат: вълшебна обстановка, страхотно настроение, пълен дансинг, и най-вече: емоция, която Вие и Вашите гости ще запомните.

Адв. Петя Димитрова

оригинал

Референция от сватба на семейство Маркови

На 23.06.2018г. бе сватбеното ни тържество, на което поканихме квартет Белканто като специална изненада за гостите. Тъй като сме били зрители на техни мини концерти и участия по други събития, бяхме сигурни, че ще превърнат празника ни в нещо незабравимо. Сбъркахме. Теодор, Светозар, Тончо и Валентин направиха сватбата ни уникална не само с изключителните си и добре подбрани изпълнения, не само с огромния си талант, но и с невероятното си поведение и контакт с публиката (гостите ни). Участието беше разделено условно на две части – първата включваше най- популярните арии и други класики и evergreen-и; Втората част включваше любими на всички ретро, дене и рок парчета, които съвсем спокойно бихме могли да кажем, че „взривиха“ публиката. Резултатът бе малко музикално шоу, хвалебствия от което получаваме и до днес от близки и приятели.

С настоящата референция бихме искали да изкажем огромната си благодарност към квартет Белканто, че бяха част от един от най-важните ни дни. Препоръчваме ги горещо на всеки, на когото му предстои организация на сватба, рожден ден, фирмено парти и друг подобен тип мероприятие. Белканто ще внесат изисканост, класа, изключително настроение, страхотна атмосфера и незабравимо изживяване на всяко събитие.

Референцията да послужи на квартет Белканто където е необходимо.

Радослав Марков

Стефана Грудева – Маркова

оригинал

Референция от Община Хасково

С настоящата референция Община Хасково изразява своята висока оценка за сътрудничеството с квартет „Белканто”.

Съвместната ни работа с квартет „ Белканто“ ни дава основание да дадем висока оценка за качеството на тяхната работа.

Квартетът е бил гост на редица прояви на община Хасково, отличават се с изключителна прецизност на изпълнение на договорените условия. Освен това публиката винаги изпраща с бурни аплодисменти на крака „ Белканто“ защото това са певци умеещи да докоснат душевността на широк диапозон от хора. Богатият им репертоар е подходящ за покриването на много различни събития Горещо препоръчваме ангажирането на тези млади и талантливи изпълнители защото присъствието им на сцената се отичава с класа, стил и перфекционизъм.

Добри Беливанов – Кмет на Община Хасково

оригинал

Референция от V-Tac

Ръководството на компания V-TAC изказва благодарност към група „Belcanto” за оказаната чест да бъде водеща част на Коледното ни фирмено парти 2017г.

В тяхно лице видяхме изключителни професионалисти, както по отношение на предварително водената между нас комуникация, така и по отношение на самото изпълнение на поетите към нас ангажименти.

Силно препоръчваме Групата на всички фирми и корпорации, които търсят едно уникално и неповторимо парти, каквото се получи нашето. Още с появата си на сцената, „Belcanto” заявиха уникалното си присъствие, внесоха изключителен стил и изисканост на мероприятието, които запазиха до самия край. Допълнителна красота и изящество придаде и балетът, с който групата работи екипно, предлагайки един незабравим унисон от танц и песен. Така, възлагайки Коледното си парти на „Belcanto”, ние получихме квартет, балет и индивидуални изпълнители, завладяващи сцената и публиката.

Ако търсите забавление в комбинация със стил и професионализъм, то група „Bel правилният избор, зад който заставаме и ние от компания V-TAC.

оригинал